Hartelijk welkom !
Home » Lid worden

Lid worden?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe actieve leden.
Natuurlijk bent u van harte welkom om vrijblijvend een paar avonden mee te beleven.
Mocht u interesse hebben of vragen willen stellen neem dan gerust contact op. 

Oude filmopname?

Wat doe je met al die leuke video opnames van je kinderen, kleinkinderen of vakanties? Niets? Zonde van al die waardevolle herinneringen.

Bij Videoclub Berkel-Enschot leer je op een plezierige en leerzame manier hoe je met je videocamera moet omgaan en hoe je de opnamen kunt monteren  en van titels en muziek kunt voorzien.

Bij VBE stimuleren we  elkaar om op een plezierige en gemoedelijke wijze onze video hobby te verbeteren zodat familie en vrienden blij verrast zullen  zijn over jouw filmcreaties.

Ook wordt er in clubverband  met elkaar gefilmd,  van live registraties tot kleine speelfilmpjes, daar  doen de gevorderde en beginnende filmers aan mee maar…alles mag, maar niets moet.

Voor de beginnende filmer

Voor de beginnende filmer is het monteren vaak een struikelblok. Wij helpen je met het kiezen van een montageprogramma en hoe je hiermee kunt monteren in de  vorm van een beginners cursus.

 

Voor de gevorderde filmer

Voor de gevorderde filmer komen op onze clubavonden alle ins en out’s  aan de orde van camera voering,  beeld uitsneden, continuïteit, geluidsmontage,  het branden van DVD of Blu-Ray enz.

 

Clubavonden
Clubavonden zijn op dinsdagavond 20.00 tot 22.30. Na afloop bestaat de mogelijkheid om nog even gezellig na te borrelen in de foyer van de Schalm.

 

De Contributie

De bijdrage bedraagt
€ 50,00 per kalenderjaar.
Dit is inclusief het lidmaatschap van NOVA en NB'80.

 

Interesse?
Kom eens vrijblijvend langs op één van onze clubavonden. Voor meer informatie bel of mail ons gerust.
JE BENT VAN HARTE WELKOM!

 

Locatie

De Schalm

Ons Koningsoord

Trappistinnenlaan 77

Berkel-Enschot